Philip's Reparatie en Onderhoud Service ⭐ ⭐ ⭐


Bandrecorder reparatie en onderhoud Castricum.

Ik repareer audio apparatuur. Ik doe dat omdat het mijn hobby is, en niet omdat het mijn werk is.
Ik doe het vooral omdat ik het erg leuk vind. En omdát ik het erg leuk vind, vind ik het niet erg om er veel tijd in te steken.

Het repareren betreft hoofdzakelijk bandrecorders, maar andere apparatuur komt ook langs.

Wanneer u een apparaat door mij gerepareerd of geserviced zou willen hebben, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Het varieert van alleen een onderzoek naar het probleem, een check-up of een (kleine) servicebeurt, tot en met een complete revisie van het deck. U bepaalt wat er gaat gebeuren!

Het is dan wel handig als we de volgende zaken van te voren goed afspreken:
(Lees ze even door, het is niets spannends maar het zorgt ervoor dat we op dezelfde golflengte zitten en dat we niet voor verrassingen komen te staan.)▶️ Ik werk in mijn eigen tijd en in mijn eigen tempo, en ik doe niet aan deadlines. Het is pas af als ik er tevreden over ben en het apparaat uitgebreid getest is. Ik geef het apparaat veel liefde en aandacht. Dat wil zeggen dat er vele uurtjes in gaan zitten. Daarom kán en zál ik geen uurtarief rekenen, vooral ook omdat dat onrealistisch is en de reparatie onbetaalbaar zou worden, en omdat ik in alle rust en zonder druk aan het apparaat wil werken. Pas dan kan er een goede reparatie plaatsvinden. 'Het is pas af als het af is'.
Vraag me niet of het sneller kan ;). Ingebrachte apparaten worden behandeld in volgorde van binnenkomst. Het is dus goed mogelijk dat uw apparaat pas veel later aan de beurt is. Hou rekening met een doorlooptijd van maanden.

▶️ Ik hanteer een standaard onderzoekstarief van €50,-. U bepaalt hoe we verder gaan. Deze kosten zijn om het apparaat te onderzoeken. Als we dan tot een reparatie overeenkomen, dan vervallen deze onderzoekskosten weer.

▶️ Als ik tot reparatie overga, dan zijn er reparatiekosten aan verbonden. Deze zijn afhankelijk van de omvang en de aard van de reparatiewerkzaamheden en/of wat u als klant gedaan wil hebben. De tarieven staan hieronder vermeld.

▶️ Uiteraard gebeurt alles in overleg van te voren met u. Alle genoemde bedragen zijn exclusief kosten voor het benodigd materiaal en onderdelen, en exclusief de hiervoor gemaakte bestel- en verzendkosten.

▶️ Het reparatie-starttarief voor een bandrecorder begint bij €100,-. Daarbovenop reken ik voor extra handelingen een bepaald bedrag, zoals bijvoorbeeld ter indicatie:
- recappen, het vervangen van de oude condensatoren, een klus waar toch al gauw vele uren in gaan zitten ±€50 tot 75,- afhankelijk van het deck
- het afregelen/calibreren d.m.v. een test/calibratieband ±€40,-
- afregelen van de snelheid ±€20,-
- vervanging van de snaren in het apparaat ±€40,-
- smeren, invetten, gangbaar maken bewegende delen, loopwerk etc ±€20,-
- overige (nieuwe) onderdelen installeren ±€20 tot €50,-
- een technisch of mechanisch probleem uitzoeken en oplossen ±€50,-
- etc.
Deze bedragen zijn ter indicatie en er kan per geval van afgeweken worden. Zoals gezegd, alles in overleg.
Bij een volledige revisie wordt er een afgerond bedrag afgesproken wat lager is dan de som van alle losse onderdelen.

▶️ Ik geef 3 maanden garantie op de vervangen onderdelen en de uitgevoerde werkzaamheden. Maar, er kunnen in een apparaat, wat waarschijnlijk al meer dan 40 jaar oud is, altijd onverwacht dingen stukgaan of dingen minder gaan functioneren. Dit moet u zich terdege realiseren! Mocht er na de reparatie onverhoopts een probleem optreden, dan zoeken we samen naar een oplossing.

▶️ Indien van toepassing wordt het apparaat na afloop voorzien van een reparatieoverzicht en eventueel van ter zake doende test-grafieken. De reparatie wordt vergezeld van een kwitantie.

▶️ Het apparaat kan langsgebracht of opgestuurd worden. De standplaats is Castricum, Noord Holland Nederland. Bij ophalen dient ter plekke afgerekend te worden. Wilt u het apparaat na de reparatie verzonden hebben, dient het bedrag van te voren betaald te worden en komen er eventuele verpakkings- en verzendkosten bij.

▶ Bij het geven van de uiteindelijke reparatieopdracht verklaart u zich bekend en akkoord met bovengenoemde voorwaarden.


Als u geïnteresserd bent geraakt, of als u een vraag heeft, dan kunt u hieronder uw e-mailadres invullen en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.

- Ik heb het bovenstaande gelezen, neem contact met mij op. Mijn e-mail adres is:

"Het is altijd weer verassend hoe goed een bandrecorder kan klinken als hij de juiste service heeft gehad."
- Philip.
www.reeltoreel.nl
Make Kindness The New Normal